Dynaudio Confidence 60

Samostojeći zvučnik

  • Esotar 3 visoko tonska jedinica

  • osjetljivost 88 db

  • Bass refleks otvor prema doljeNije na zalihi
42.000,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Dok su vaše uši očarane zadivljujućom snagom, razmjerom i detaljima Confidence 60, vaše će oči vjerojatno privući jedan Esotar3 28 mm visokotonac s mekom kupolom u sredini. Zatim dvostruki 15 cm MSP srednjotonci s Horizon Surrounds-om. I, konačno, dva 23cm MSP NeoTec Woofera.

Svi su oni dio sljedeće generacije inovativne DDC (Dynaudio Directivity Control) tehnološke platforme za oblikovanje zvuka. Ovo fokusira zvučne valove koji zrače iz zvučnika u usku okomitu 'zraku' koja izbjegava refleksiju od podova i stropova dok zadržava široku vodoravnu sliku. To znači veće zadovoljstvo na kauču, sretniju publiku i spoznaju da čujete samo ono što pokretači proizvode – a ne ono što sama prostorija donosi na zabavu.
DDC leća je strojno obrađeni aluminijski dio integriran u preciznu Compex kompozitnu pregradu. Ovaj genijalni dio (rezultat stotina sati simulacija, izrade prototipova i testova slušanja) radi u kombinaciji s oblikom pregrade, visokotoncem i srednjetonskim pogonskim jedinicama ( primijetite njihov Horizon Surround, također dio sustava ) i niskotoncima za fokusiranje zvuka valova tamo gdje trebaju ići, dakle prema tebi.

Visokotonac s mekom kupolom Esotar3 od 28 mm predstavlja više od 40 godina Dynaudio stručnosti, plus mnogo učenja iz razvoja nagrađivane jedinice Esotar Forty – i sve to pretvara u najbolji visokotonac koji su ikada stvorili. Snažan neodimijski magnetski sustav, inovacije u usmjeravanju protoka zraka, Hexis unutarnja kupola koja sprječava rezonanciju... sve to kombinirano povećava detalje, jasnoću i osjetljivost.
Wooferi NeoTec MSP od 23 cm također imaju neodimijske magnete ispod kućišta i koriste tri sloja staklenih vlakana u dijelovima koje formiraju glasovne zavojnice za optimalnu čvrstoću. Same glasovne zavojnice su bakrene ( što daje dodatnu pokretnu masu za čvršći, snažniji i kontroliraniji bas u ovom specifičnom dizajnu zvučničkih jedinica ). A cijeli motor niskotonca dizajniran je za iskorištavanje protoka zraka pomoću inovativnog ventilacijskog sustava koji je strojno ugrađen izravno u magnet.

MSP srednjotonski pogonski programi Confidence 60 veliki su odmak od prethodnog Dynaudio dizajna. Koriste radikalni okružujući dizajn - Horizon - koji prati oblik stošca sve do ruba zvučnika.
Ovo smanjuje prvi rezonantni mod surrounda kako bi se učinkovito povećala cijela površina sviranja i poboljšala izvedba.

Dynaudio Confidence 60
Sakrij

Osjetljivost: 87dB (2,83V / 1m)
Snaga: 600 W
Impedancija: 4 Ω (minimalno 3,7 Ω @ 71 Hz)
Frekvencijski odziv (± 3 dB): 29Hz–22kHz
Princip kutije: bas refleks, okrenut prema dolje
Crossover: 3 stazni
Frekvencija skretnice: 200, 2580Hz
Topologija križanja: 2./3. reda s DDC-om
Woofer: 2x23cm MSP
Srednjetonac: 2×15 cm MSP
Visokotonac: 28 mm Esotar3
List sa specifikacijama za Confidence part 1
Težina: 66,2 kg
Dimenzije (Š x V x D):: 271 x 1634 x 469 mm,
Dimenzije s nogama/rešetkom (Š x V x D): 432 x 1679 x 517 mm, 17 1

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!