Dynaudio Emit 50

Samostojeći zvučnik

 • veliki tri-sistemski zvučnik

 • primjeren za veće prostore

 • 18 cm bas jedinicaRaspoloživo
2.000,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Bez obzira želite li izgraditi moćan stereo sustav ili dati poticaj više kanalnim filmovima i glazbi u srednjim do velikim prostorijama, Emit 50 predstavlja idealno rješenje za sve. Ovaj model samostojećih zvučnika sadrži audiofilsku tehnologiju koja pruža hifi performanse koje će ispuniti vrhunskim zvukom cijelu prostoriju.


Sadrže dvostruke 18-cm bass jedinice, 15-cm srednje tonske jedinice i 28-mm Cerotar visokotonac s mekom kupolom što rezultira odličnim zvukom a kad je potrebno i glasnoćom na kino razini.
Dvije 18-cm bass jedinice koriste istu tehnologiju kao i high-end serija Evoke, Contour i Confidence kako bi se pružile još znatno više nego prethodna Emit serija. To znači da zvučnici mogu isporučiti uistinu duboki bas (-3dB unutar 33Hz) u isto vrijeme omogućavajući da se zadrži veličina kabineta zvučnika koja odgovara svakoj dnevnoj sobi.


Konusi su izrađeni od vlastitog MSP (magnezij – silikatni polimer) zajedno s integriranim zaštitnim poklopcem protiv prašine. Izrada pogonskih jedinica od jednog komada materijala znači bolju kontrolu nad njihovim kretanjem, manje neželjenih izobličenja i rezonancija i više finih detalja čak i pri niskim glasnoćama.


Za razliku od ostalih zvučnika iz serije, bass jedinice u Emit 50 zvučnicima koriste bakrene zavojnice i otvaraju put bass područja u širinu.
Srednje tonska jedinica je izvedena iz Evoke i Contour serije te ima snažni feritni keramički magnet, kratku verziju aluminijske zavojnice promjera 38 mm (posebno optimiziranu za izvedbu srednjeg opsega) dizajniran za brzinu i preciznost.


Svi Emit zvučnici koriste Cerotar visokotonac iz renomirane Evoke serije koji se temelji na legendarnom Esotar Forty visokotoncu iz Dynaudio Special Forty zvučnika. To je 28-mm jedinica od tkanine s mekanom kupolom i posebnim DSR premazom. Zašto visokotonac s tkaninom i mekanom kupolom? On prenosi sve detalje i otvorenost koju želite u omiljenoj glazbi, a bez izlaganja neželjenom zamoru tijekom duljih perioda slušanja.


Visokotonac pokreće Ferrite+ magnetni sustav od SKF+ keramike – za veću osjetljivost, poboljšanu jasnoću i prirodan, dinamičan odziv. Skretnica u Emit seriji je hibridnog dizajna što znači da se svakom zvučniku osigurava zvučno jedinstvo u punom rasponu (što je jako važno u više kanalnim sustavima), a istovremeno se optimiziraju performanse svakog pojedinog zvučnika za posao koji treba „odraditi“.
Kabineti Emit zvučnika izrađeni su od 18-mm MDF materijala i prekriveni su prilagođenim laminatnim završnim obradama – u crnoj, bijeloj i boji oraha predstavljajući čisti skandinavski dizajn. Svi zvučnici dolaze s magnetskim crnim mrežicama.

Sakrij
 • Osjetljivost: 86 dB
 • IEC dugotrajno primanje snage: 240 W
 • Impedancija: 4 ohma
 • Frekvencijski odziv (± 3 dB): 33Hz - 25kHz 
 • Crossover frekvencija: 540/4400 Hz
 • Woofer: 2 x 18 cm MSP
 • Srednjetonska jedinica: 15 cm MSP
 • Visokotonac: Cerotar s mekom kupolom Hexis
 • Dimenzije: 205 X 1140 X 311,5 mm
 • Težina: 25.96 kg
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!