Dynaudio Emit 10

Bookshelf zvučnik

 • nastao u Dynaudiju kao rezultat 45 godina istraživanja zvuka 

 • meka kupola visokotonca koristi se od 1977. godine

 • svilen zvuk iz danske tvornice zvukaRaspoloživo
738,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Emit 10 su kompaktni, dvosmjerni zvučnici za stalak koji koriste tehnologiju iz Dynaudio high-end serija Confidence, Contour i Evoke. Idealni su za manje prostorije i satelitske kanale u sustavu kućnog kina.

Sadrže 14-cm MSP (magnezij – silikatni polimer) srednjetonsku jedinicu. MSP je materijal razvijen u Dynaudiu i korišten desetljećima te koji pruža pravu kombinaciju lakoće, krutosti i prigušivanja za nevjerojatnu točnost.

Srednjetonska/bas jedinica izvedena je iz Esotec+ koji se nalazi u uspješnoj Dynaudio Evoke seriji. Njegov dvostruki magnetni sustav pruža bolju kontrolu kretanja i osjetljivost što daje poboljšani frekvencijski odziv i dinamiku na nižim frekvencijama, u isto vrijeme zadržavajući kristalno čiste performanse srednje klase. To znači da od sada možete slušati vašu glazbu bez ijednog izobličenja i to pri jačoj glasnoći.

Glasovna zavojnica izrađena je od bakreno presvučene aluminijske žice. Aluminij je lagan što pogonskim jedinicama daje fleksibilnost koju drugdje možda nećete naći, dok bakreni premaz povećava vodljivost za veću snagu.

Kvalitetni sustav dvostrukih feritnih magneta pruža snagu, a upotreba dva magneta znači da su Dynaudio inženjeri uspjeli iskontrolirati magnetski tok usmjeravajući ga natrag na glasovnu zavojnicu, tamo gdje je najpotrebniji.

Svi Emit zvučnici koriste Cerotar visokotonac iz renomirane Evoke serije koji se temelji na legendarnom Esotar Forty visokotoncu iz Dynaudio Special Forty zvučnika. To je 28-mm jedinica od tkanine s mekanom kupolom  i posebnim DSR premazom. Zašto visokotonac s tkaninom i mekanom kupolom? Jer prenose sve detalje i otvorenost koju želite u omiljenoj glazbi, a bez izlaganja neželjenom umoru tijekom duljih perioda slušanja.

Hexis unutarnja kupola kontrolira i oblikuje protok zraka izglađujući i optimizirajući frekvencijski odziv za još čišće visoke frekvencije i eliminaciju rezonanci. To znači da se dijafragma može preciznije pomicati što pruža više detalja. Pokreće ju Ferrite+ magnetni sustav od stroncij-karbonatne ferrite+ keramike – za veću osjetljivost, poboljšanu jasnoću i prirodan, dinamičan odziv.

Svi Emit zvučnici imaju novi dvostruki bas-refleksni priključak optimiziran za smanjenje zračnih turbulencija i minimiziranje neželjenog „usitnjavanja“. Kabineti Emit zvučnika izrađeni su od 18-mm MDF materijala i prekriveni su prilagođenim laminatnim završnim obradama. Svi zvučnici dolaze s magnetskim crnim rešetkama.

Sakrij
 • Osjetljivost: 85 dB
 • IEC dugotrajno primanje snage: 150 W
 • Impedancija: 6 ohma
 • Frekvencijski odziv (± 3 dB): 64Hz - 25kHz 
 • Crossover: dvosmjerni
 • Crossover frekvencija: 3700 Hz
 • Srednjetonac/woofer: 14 cm MSP
 • Visokotonac: Cerotar s mekom kupolom Hexis
 • Dimenzije: 170 X 290 X 271,5 mm
 • Težina: 6.43 kg
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!