Dynaudio Evoke 20

Bookshelf zvučnik

  • predstavlja ozbljan ulaz u audio svijet

  • Cerotar 28mm visokotonac meke kupole sočnog i uglađenog zvuka

  • bezvremenski danski dizajn dostupan u nekoliko finišaRaspoloživo
2.150,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Evoke 20 je bookshelf zvučnik dizajniran za veće i manje prostore. Sadrži snažan srednjetonski driver od 18 centimetara, kao i 28-milimetarski visokotonac koji vodi računa o detaljima u zvuku. Kada uz to dodamo poznati danski dizajn koji izgleda izvanredno gdje god ga postavite, dobivamo idealan uređaj.

Izrada

Dynaudio u izradi svojih zvučnika već desetljećima koristi magnezij silikatni polimer, pa tako i u ovom zvučniku, odnosno njegovom srednjetonskom driveru od 14 cm. Njegovi wooferi imaju dijafragmu debljine samo 0,4 mm što osigurava pravu kombinaciju lakoće, čvrstoće i prigušenja koja pruža optimalnu učinkovitost.

52- milimetarska aluminijska zavojnica daje ispravnu ravnotežu težine i količine namotaja za snažne frekvencije basova i dovoljno mehaničkog i električnog prigušenja, a naglasak je također i na jasnoći srednjih frekvencija (u kojima je prisutna velika količina detalja u glazbi).

Visokotonac

Visokotonac u ovom zvučniku je potpuno nov – zove se Cerotar i temelji se na ključnim tehnologijama koje se nalaze na nagrađivanom Esotar Forty visokotoncu, kao i na novom,moćnom Esotar 3 visokotoncu koji se nalazi u Confidence seriji.

Baš kao i svi drugi visokotonci, i ovaj ima 28 mm i mekanu kupolu s preciznijim premazom koji se nanosi na točno određenim mjestima kako bi se optimizirale visokofrekventne performanse – to je proces koji proizlazi iz razvoja najekskluzivnijih Dynaudio zvučnika.

Cerotar ima komponentu pod nazivom Hexis. To je unutarnja kupola koja oblikuje protok zraka za uglađivanje frekvencijskog odziva i eliminiranje neželjenih rezonanci koje mogu utjecati na izvedbu. Čitav sustav pokreće novi moćni magnetski sustav Ferrite+ koji je zaslužan za veću osjetljivost, poboljšanu rezoluciju detalja i prirodan, dinamičan odziv.

Dizajn

Kada je riječ o dizajnu, on je kao i u brojnim drugim modelima, tipično danski. Evoke 20 dostupan je u 4 predivne nijanse: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood i Blonde Wood. Verzije s visokim sjajem doista su takve: nove tehnike lakiranja rezultirale su raskošnom, gotovo staklenom površinom.

Na zvučniku se može primjetiti kako nema vidljivih vijaka za pričvršćivanje. Evoke ima jednostavne, čiste rubove koji naglašavaju završnu obradu kućišta, kao i pokretne dijelove drivera.

Sakrij

• Osjetljivost: 86 dB
• IEC upravljanje energijom: 180 W
• Impedancija: 6 ohma
• Frekvencijski odziv: 40Hz-23kHz
• Dvosmjerni crossover
• Crossover frekvencija: 3200Hz
• Woofer: 18 cm MSP (magnezij-silikatni polimer)
• Visokotonac: 28 mm Cerotar s Hexis komponentom
• Težina: 9.9 kg
• Dimenzije: 215x380x307 mm (s postolje/rešetkama: 215x380x317 mm)

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!