Burson Conductor 3 Performance

USB DAC / Pojačalo za slušalice

  • 4W u A klasi

  • SABRE32/ESS9038Q2M DAC / DSD512 i 32-bit/768 kHz / 24bit/96khz aptX HD

  • jednostavan izbor operacijskih pojačalaNije na zalihi
2.600,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Neki DAC-ovi/pojačala napravljeni su da vam pruže iskustvo u prvom redu kao zamjenu za manje zvučne scene. Drugi obećavaju 3D zvučnu kulisu za manje detalja. Izvedba Conductor 3 vam jednostavno daje sve u snimci, bez dodatnog zaslađivanja, pokazujući sve dobro, a ponekad i ono loše.

Conductor 3P koristi SABRE32/ESS9038Q2M DAC i XMOS USB čip, najnapredniji i najskuplji u industriji. Njegov razrađeni USB upravljački program, kojeg proizvodi Thesycon Njemačka, osigurava bit-savršenu reprodukciju zvuka s malom latencijom. Rezultat je nevjerojatna procesorska snaga, točna reprodukcija i DSD512 i 32-bitni/768kHz zvuk.

Uređaj takoder ima Qualcomm/CSR8675 Bluetooth 5.0 prijemnik. Reprodukcija na 24bit/96khz s aptX HD audio kodekom podiže kvalitetu zvuka i jednostavnost korištenja na najvišu razinu.

Burson Conductor 3P
Napajanje

Conductor Performance ima isti Max Current Power Supply (MCPS) koji je Conductor Reference učinio legendarnim.

Tehnologija koju je razvio Burson Audio omogućuje da MCPS povećava frekvenciju napona s 50Hz na 170kHz, gurajući buku izvan ljudskog sluha. ori tom potuno nadilazi slabosti linearnih izvora napajanja i konvencionalnih prekidačkih izvora napajanja, što rezultira nevjerojatnom dinamikom i mikro detaljima.

Burson Conductor 3P
Cool Case

Volimo pretvarati pojačala klase A iz čudovišta s toplim rebrima u elegantne strojeve prikladne za stolna računala, a to činimo kroz Cool Case. Cool Case, izrađen od aluminija visoke gustoće i galvaniziran u svemirsko sivoj boji, zapravo je hladnjak koji održava Conductor hladnim i optimiziranim. Kritičari kao što je Headfonics nazvali su ga "novim standardom" u audio industriji.

S otiskom koji je 30% manji od Conductor Reference-a i volumenom poput kutije za ručak, lijep je i nenametljiv. Ponesite ga na posao i nitko neće podići obrvu.

Burson Conductor 3P
Opamp Rolling Fun

Conductor Performance opremljen je diskretnim operativnim pojačalima Burson V6 Vivid. Ali ne dopustite nama da vam diktiramo iskustvo slušanja. Conductor potiče prebacivanje operacijskih pojačala s pozlaćenim DIP8 utičnicama duž putanje signala. Uz niz operacijskih pojačala slobodno možete prilagoditi iskustvo slušanja svojim željama.

Zvuk

Dok je Conductor Reference poput Hugh-a Jackmana u filmu Kate i Leopold, kompletan paket, Conductor Performance je Hugh Jackman Wolverine- superjunak. To je još uvijek on, ali manji. Snaga i potpuna kontrola ostaviti će više no uvjerljiv prvi dojam. Kao da ste oživjeli svaku notu i prostor između, precizno i detaljno.
Conductor P3 je za perfekcioniste koji marljivo rade i igraju više.

Sakrij

Dimenzije: 200 X 250 X 60 (mm)

Težina: cca. 3kg

Izlazi: 1 x RCA pretpojačalo1 X RCA linijska razina DAC1 x 6,3 mm slušalice

Ulazi: USB, Optical Toslink, BlueTooth 5.0, mikrofon

Izlazna impedancija (Pre Out / DAC Out): 1 Ohm / 25 Ohm

Izlazna impedancija (pojačalo za slušalice): 0,5 Ohma

THD: <0,0017%

Frekvencijski odziv: ± 1 dB 0 – 58Khz

Ulazna impedancija: 38 KOhms

 

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Naslov
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!