Rotel predstavlja RAS-5000 stereo integrirano pojačalo

Rotel Predstavlja Ras-5000 Stereo Integrirano Pojačalo

Rotel sa zadovoljstvom predstavlja RAS-5000 stereo integrirano pojačalo kao prošireno i poboljšano kompletno audio rješenje posebno projektirano za pojednostavljenje prostora za zabavu.

Rotel RAS-5000 savršen je spoj jednostavnosti i performansi dizajniran da se bez napora uklopi u vaš životni stil i podigne vaše iskustvo zabave. 

Streamajte svoju omiljenu glazbu sa Spotify Connecta, Tidal Connecta, Qobuza, tisuća internetskih radio postaja ili bilo kojeg zvuka dostupnog s vašeg računala, tableta ili mobilnog uređaja putem Airplay 2, Google Cast ili Roon

Tradicionalni izvori također su podržani korištenjem analognih, digitalnih, aptX™ HD Bluetooth i PC-USB ulaznih veza. Podržane su glazbene datoteke visoke rezolucije do 32-bita / 384 kHz, kao i MQA i MQA Studio.

HDMI ARC (Audio Return Channel) veza osigurava dinamičan zvuk visoke razlučivosti za vaše omiljene sportove uživo, TV emisije, filmove i igre izravno s vašeg TV-a s 220 W izlazne snage klase AB na 4 ohma.

Streaming omot albuma prikazan je na prednjoj ploči dijagonalnog zaslona u boji visoke rezolucije od 5 inča (127 mm). Priključak za slušalice od 3,5 mm (1/4”) omogućuje privatne sesije slušanja.

RAS-5000 podržava i žičani Ethernet i dvopojasni Wi-Fi za vrhunsku fleksibilnost instalacije. 

Rotel RAS-5000 pronađite ovdje.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!