Bowers & Wilkins i David Beckham: Spajanje dvaju britanskih simbola stila i izvedbe

Bowers & Wilkins I David Beckham: Spajanje Dvaju Britanskih Simbola Stila I Izvedbe

Britanski audio brend Bowers & Wilkins i globalna ikona David Beckham udružili su se kako bi stvorili jedinstveni savez stila i zvuka, gdje se Davidov istančani ukus susreće s nepokolebljivom težnjom Bowers & Wilkinsa za savršenstvom. 

Ova objava označava početak dugoročnog partnerstva koje će istražiti odnos Davida Beckhama s glazbom i posebnu ulogu koju ona ima u njegovom životu. Kao dugogodišnji obožavatelj brenda, David Beckham je odabrao suradnju s Bowers & Wilkinsom zbog njegove nenadmašne reputacije za audio izvrsnost, izradu i vrhunski dizajn koji je vodeći u klasi.

David Beckham je rekao: Godinama sam obožavatelj Bowers & Wilkinsa i ponosni vlasnik mnogih njegovih proizvoda. Performanse i dizajn uvijek su mi bili važni, zbog čega se ovo partnerstvo činilo kao prirodan odabir.” 

Od glazbenih utjecaja njegovih roditelja do njegove uspješne nogometne karijere, Davidu je glazba oduvijek bila važna, pružajući glazbenu pozadinu nekim od njegovih najvećih nastupa na terenu i obilježavajući posebne trenutke za njega i njegovu obitelj.

Glazba je uvijek imala veliku ulogu u mom životu. Mogu čuti pjesmu i točno se sjetiti gdje sam bio i što sam radio. U našoj obitelji, kad god se dogode posebni trenuci, uvijek postoji neka pjesma koja ih prati. David Beckham

Dugoročno partnerstvo započinje novom kampanjom s nagrađivanim Bowers & Wilkins bežičnim slušalicama za uklanjanje buke, Px8, koje Davidu donose kombinaciju izvanredne izvedbe, vrhunskog dizajna i iznimne udobnosti bez premca. 

Giles Pocock, potpredsjednik odjela za marketing robne marke rekao je: "Drago mi je što mogu poželjeti dobrodošlicu Davidu u Bowers & Wilkins obitelj. Ovo je partnerstvo izgrađeno na autentičnosti s Bowers & Wilkinsom i Davidom Beckhamom koji dijele predanost performansama, izradi i stilu. Uzbuđeni smo što ćemo oživjeti partnerstvo u nadolazećim mjesecima."

Saznajte više o partnerstvu na bowerswilkins.com/davidbeckham 

O tvrtki Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins, osnovan u Ujedinjenom Kraljevstvu 1966. godine, na čelu je zvuka visokih performansi više od 50 godina. Bowers & Wilkins dizajnira i proizvodi precizne kućne zvučnike, slušalice, prilagođene instalacije i audio proizvode za automobile koji postavljaju nove standarde za inovacije i kvalitetu zvuka, zarađujući bezbrojne nagrade i priznanja od vodećih svjetskih studija za snimanje i glazbenika. Reputacija tvrtke Bowers & Wilkins temelji se na nepokolebljivoj potrazi za najboljim mogućim zvukom i nenadmašnim iskustvom slušanja glazbe. Saznajte više na bowerswilkins.com.

O Davidu Beckhamu

David Beckham jedan je od najuspješnijih engleskih nogometaša. S karijerom dugom 20 godina, David je igrao za neke od najuspješnijih klubova na svijetu, uključujući Manchester United i Real Madrid, kao i englesku momčad, čiji je kapetan bio šest godina. David je bio prvi engleski igrač koji je osvojio naslov prvaka u četiri zemlje: Engleskoj, Španjolskoj, Sjedinjenim Državama i Francuskoj.

Godine 2018. David je ispunio životnu ambiciju da postane vlasnik nogometnog kluba kada je njegova grupa dobila franšizu Major League Soccer za grad Miami. Inter Miami CF službeno je najavljen u rujnu 2018. s Davidom kao predsjednikom kluba.

Tijekom svog života, David je bio predan podržavanju dobrotvornih organizacija i projekata koji žele potaknuti promjene na bolje. David radi s UNICEF-om gotovo 20 godina kao ambasador dobre volje, uloga je to koja promiče i štiti prava najranjivije djece u svijetu. Godine 2015. David je s UNICEF-om pokrenuo Fond 7 - jedinstveno partnerstvo kako bi se ranjivoj djeci i djeci u nepovoljnom položaju pružila prilika da ostvare svoj puni potencijal. David također vodi kampanju za Nema više malarije, koristeći svoju platformu kako bi osigurao da svijet i njegovi čelnici čuju hitnu poruku za borbu protiv malarije. Dok, kao predsjednik veleposlanika Britanskog modnog vijeća (BFC), David pomaže u promicanju i njegovanju britanske mode i kreativnih industrija Ujedinjenog Kraljevstva.

O Masimu

Masimo je globalna tvrtka za medicinsku tehnologiju koja razvija i proizvodi široku lepezu vodećih tehnologija za praćenje u industriji, uključujući inovativna mjerenja, senzore, monitore pacijenata te rješenja za automatizaciju i povezivanje. Osim toga, Masimo Consumer Audio objedinjuje osam legendarnih audio marki, uključujući Bowers & Wilkins, Denon, Marantz i Polk Audio. Njihova je misija poboljšati život, poboljšati rezultate pacijenata i smanjiti troškove skrbi.

Povezani Proizvodi

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!