Bowers & Wilkins 802 D4

Samostojeći zvučnik

 • studijski zvuk

 • iznimno čvrsto kučište izuzetno akustičnog oblika

 • posebni "Turbine Head" srednjetonski kabinetNije na zalihi
28.000,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Svaki model u novom asortimanu odnosno 800 Diamond seriji kombinira stotine poboljšanja detalja kao i nekoliko potpuno novih tehnologija za stvaranje najtransparentnije, najdetaljnije i najzvučnije serije zvučnika koju je Bowers & Wilkins ikad proizveo. Profinjene i elegantne proporcije kabineta zvučnika kao i luksuzni detalji čine ovu seriju najprestižnijom 800 Diamond serijom do sada.

Svaki model u seriji usvaja revidiranu inačicu kultnog kućišta visokotonca s čvrstim tijelom te s novim, produženim cijevnim sistemom za stvaranje još otvorenijeg zvuka za visoke frekvencije. Ovo iznimno čvrsto kućište bez problema se odupire neželjenim rezonancijama te je izuzetno akustičnog oblika – osobito u kombinaciji s novim sustavom za razdvajanje koji ga izolira od ostatka zvučnika učinkovitije nego ikad prije. Kao i ranije, visokotonac je izrađen od čvrstog aluminija te sada koristi anodiziranu završnu obradu – tamnu ili svijetlu, ovisno o boji kabineta.

Aluminijska glava visokotonca nevjerojatno je čvrsta i inertnog kućišta za ključni srednjetonski konus, pažljivo prigušena za sprečavanje neželjenih rezonanci i odvojena i od bas kućišta i od tijela visokotonca. To rezultira najrealističnijim srednjetonskim zvukom do sada.

Svaki model u 800 seriji ima koristi od poboljšanog Matrix dizajna. Matrix je jezgra Bowers&Wilkins tehnologija više od 30 godina te se kroz to vrijeme neprestano razvijao. Unutarnja struktura isprepletenih ploča unutar zvučnika pričvršćuje zvučnik u svim smjerovima, a Matrix pomaže da kabineti zvučnika budu čvrsti, inertni i tihi.

Svaki stereo model u seriji sadrži značajno nadograđen dizajn kabineta s potpuno novim krutim gornjim dijelom od lijevanog aluminija (zamjenjujući prethodnu drvenu verziju) kako bi se ponudila još veća čvrstoća i time dodatno poboljšala tišina kabineta. U luksuznom stilu je i profil novog aluminijskog vrha u završnoj obradi „Leather by Connolly“ – u crnoj boji za tamne kabinete (Black i Satin Rosenut) i svijetlo sivoj za svijetle kabinete (White, Satin Walnut).

Sakrij
 • Tehničke značajke: Diamond visokotonac, čvrsti visokotonac na vrhu, Continuum Cone i FST tehnologije, anti-rezonantni utikač, Biomimetički ovjes, Matrix, Aerofoil konus bas jedinice, Flowport
 • Pogonske jedinice: 1 x 25 mm Diamond dome visokofrekventni visokotonac, 1 x 150 mm Continuum Cone FST srednjetonska jedinica, 2 x 200 mm Aerofoil konusna bas jedinica
 • Raspon frekvencija: 14Hz – 35 kHz
 • Frekvencijski odziv: 17Hz – 28 kHz
 • Osjetljivost: 90 dB
 • Nominalna impedancija: 8 ohma
 • Preporučena razina pojačanja: 50 W – 500 W unutar 8 ohma
 • Maksimalna preporučena impedancija kabela: 0.1 ohm
 • Dimenzije: 1218 x 413 x 602 mm
 • Težina: 88.10 kg
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!