Chord Signature XL 2x2.5 m zvučnički kabel terminirani

Signature XL nova je verzija najdugovječnijeg Chordovog Signature modela kabela.

Nije na zalihi
3.958,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Signature XL je novija verzija jednog od Chordovih dugovječnijih proizvoda. Originalni Signature bio je prvi visokofrekventni zvučnički kabel i označio je ogroman skok u izvedbi zvučničkih kablova.

Bio je najtvrđi, najveći i najsvjetliji kabel koji je Chord ikad napravio. Vodiči su bili bakreni bez kisika, izolacija od polietilena, troslojna zaštita bila je sačinjena od kombinacije pletenice i ovojnice, učinkovita na visokim frekvencijama, a vanjski omotač bio je od fleksibilnog polietilena.

Desetak godina se Signature nije mijenjao sve dok se nije mogla primijeniti bolja verzija izgradnje i materijala kao što je učinkovitija zaštitna ovojnica, posrebreni vodiči i PTFE izolacija koja proizvodi neutralniju tonsku karakteristiku čime dobivamo kabel koji bolje nosi detalje, dinamiku i boju.

Signature Reference serija koristila je PTFE izolaciju (poznatu i kao Teflon) koja je sve do dolaska Taylona bila najbolji mogući materijal za izradu.

Tehnologija materijala stalno se razvija i poboljšava te su sada dostupne alternative za PTFE. Iako je cijena Taylona vrlo visoka te se ne koristi u Signature asortimanu, pronađena je prikladna verzija izolacijskih materijala poznata kao XLPE (poprečno povezani polietilen). Jedna verzija XLPE-a pokazala se kao odlična zamjena za PTFE nakon niza slušanja i testiranja te se koristi u Signature Reference seriji.

Svaki set Signature XL zvučničkih kablova izrađen je po narudžbi te je završen s ChordOhmic 4 mm banana utikačima ili ChordOhmic spade konektorima.

Sve ove promjene donose veliki iskorak u glazbenoj reprodukciji u ovom cjenovnom rangu.

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!