Avid Alignment Gauge Universal - pločica za pod.zvučnice

Pločica za podešavanje zvučnice

Nije na zalihi
100,00KM /kom

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Ispravna duljina prepusta i poravnanje zvučnice ključni su za postizanje pravilne reprodukcije zvuka bez izobličenja i izbjegavanje nepotrebnog trošenja ploče i igle. Poravnavanje je precizan zadatak i ne može se ispravno izvesti samo na oko ili nagađanje.

Tijekom godina razvoja gramofona i testiranja različitih konfiguracija ruku, AVID je razvio računalni program za izračunavanje optimalnog poravnanja, uzimajući u obzir ispravnu geometriju ručke. To je dovelo do izdavanja AVID mjerača poravnanja. Ovi kutomjeri nude mogućnost visokopreciznog poravnanja, postavljajući olovku točno tamo gdje bi trebala biti za najbolji zvuk, najduži život i najmanju distorziju.

Svaki radijalni krak za praćenje ima svoje "nulte točke" ili područja gdje je izobličenje ravno nuli, vrlo je važno poravnati zvučnicu s tim točkama za optimalno praćenje, ravnotežu kanala i trošenje ploče. Univerzalni mjerač poravnanja radi s većinom ručica i omogućuje vrlo visok stupanj točnosti postavljanja. Za tri najpopularnije ručice koje se koriste na AVID gramofonima, Rega, SME & Linn, AVID je razvio mjere za poravnanje specifične za ručke. Ovi specifični modeli ručice nude 100% precizno poravnanje, na brz, točan i ponovljiv način.

Zrcalna površina mjerača poravnanja čini sva mjerenja lakšim i preciznijim. Efekt paralaks zrcala pomaže u otklanjanju grešaka u gledanju i pruža bolje osvjetljenje koje je ključno za fino podešavanje malih dijelova. Dvije nulte točke na posebnim alatima za poravnanje okružene su paralelnim linijama, čineći poravnanje tijela uloška (i prednje i stražnje) vrlo preciznim. Duga linija za poravnanje "repa" produljena je tako da se sama igla može provjeriti i poravnati u slučaju grešaka u proizvodnji uloška.

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!