Astell&Kern Pathfinder

In-ear monitor slušalice

  • precizno brušeno aluminijsko kućište

  • pogonska jedinica sa izbalansiranom dvostrukom dijafragmom

  • posrebreni vrhunski kabeliRaspoloživo
4.560,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Hibridni model in-ear monitor slušalica iz Astell&Kerna koji nudi nevjerojatne tehnologije i zvuk. Astell&Kern i Campfire Audio podižu razinu inovativnosti kombinirajući napredne tehnologije i dizajn u slušalicama Pathfinder. Dodali su inovativnu pogonsku jedinicu s balansiranom armaturom i dvije dijafragme čime je postignut najbolji zvuk.

Radijalna ventilacijska akustična komora koju je nedavno razvio Campfire Audio primjenjena je na dvije prilagođene pogonske jedinice od 10 mm. 3D dizajn komore prirodno izražava intenzivan niskofrekventni zvuk koji proizvode dvije dinamičke jedinice, a istovremeno zadržavaju jedinstveni zvuk dinamičkih pogonskih jedinica.

Prilagođeni MMCX konektori od berilij bakra otporniji su na habanje od običnih mesinganih konektora pružajući čvrst mehanizam za spajanje. Odabir tvrđeg materijala produljuje vijek trajanja komponente i slušalice.

Slušalice dolaze s tri posrebrena bakrena kabela koji omogućuju slušalicama da ostvare puni potencijal. Posrebreni OFC bakreni Litz kabel je ravni kabel s emajliranim vodičem od posrebrene bakrene žice te nudi jasnije, proširene zvukove. Plosnati kabel sprječava petljanje, može se namotati radi lakše pohrane i ima minimalno izobličenje. Ukalupljen je za veću izdržljivost i ima metalno kućište.

Velika pažnja posvećena detaljima ključna je za pružanje vrhunskog glazbenog iskustva s ovim slušalicama. Solaris ima akustički optimiziran unutarnji model koji svakoj pogonskoj jedinici omogućuje isporuku najbolje kvalitete zvuka. Kada se čuju zajedno, ove pogonske jedinice nude besprijekoran glazbeni doživljaj kao rezultat ovog procesa.

Slušalice ručno izrađuju vješti majstori u Portlandu/Oregon/SAD čime se osigurava da je svaka pojedinačna slušalica proizvedena prema najvišim standardima kvalitete. Pathfinder kombinira filozofiju dizajna tvrtke Astell&Kern koja izražava čistoću izvornog zvuka s filozofijom dizajna tvrtke Campfire Audio koja izražava strahopoštovanje prema prirodi. To je rezultiralo dizajnom umetaka Mountain Peak. Umeci se pojedinačno proizvode od nehrđajućeg čelika i sastoje se od šest različitih strana koje prikazuju svjetlo i sjenu. Zajedno, ove svjetleće strane tvore oblik sjajne planine koja se uzdiže iz zemlje. Pathfinder izražava dinamičnu ljepotu i prikazuje vrijednost vrhunske izrade i inovacija kojima se Campfire Audio i Astell&Kern ponose.

Sakrij

Frekvencijski odziv: 5 Hz – 20 kHz

SPL: 94 dB @ 1 kHz 13.49mVrms

Impedancija: 6.2 ohma @1 kHz

Ukupno harmonijsko izobličenje: manje od 1%

Materijal/dizajn: aluminijska školjka / ručno poliran izljev od nehrđajućeg čelika s navojem / umetak i dijelovi od nehrđajućeg čelika

Kabel: 2.5 mm posrebreni bakreni kabel, 3.5-mm posrebreni bakreni kabel, 4.4-mm posrebreni bakreni kabel

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!