Technics SU-G700M2

Integrirano stereo pojačalo

  • JENO Engine (uklanjanje vibracija i optimizacija stvaranja buke)

  • LAPC (prilagodljiva fazna kalibracija opterećenja)

  • pojačalo za slušalice klase AAIn stock
5.198,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

JENO Engine (uklanjanje vibracija i optimizacija stvaranja buke)

Kako bi se vjerno prenijela golema količina audio podataka koji se šalju zvučnicima bez gubitaka, sekcija snažnog pojačala SUG700M2 primjenjuje potpuno digitalno pojačavanje uz pomoć tehnologije JENO Engine koja se temelji na konceptu dizajna referentnih sustava. Da bi se riješio problem smanjenja kvalitete zvuka uslijed podrhtavanja, koje predstavlja problem za konvencionalna digitalna pojačala, SU-G700M2 odlikuje se originalnim sustavom za smanjenje podrhtavanja koji uklanja podrhtavanje u cijelom rasponu frekvencija koje ljudsko uho može čuti. Isto tako, jedinstveni i vrlo precizni krug za modulaciju širine impulsa (Pulse Width Modulation) upotrebljava se za konverziju PWM-a koja je važna za kvalitetu zvuka. Optimizacijom stavki, kao što su brzina oblikovanja šuma, stupanj i broj kvantizacije, zahvaljujući našoj jedinstvenoj stručnosti čak se i podaci u širokom dinamičkom rasponu iz izvora zvuka visoke razlučivosti pretvaraju u PWM signale bez gubitka. Ove tehnologije donose reprodukciju prirodnog zvuka finih detalja te omogućavaju percepciju čak i delikatnih nijansi glazbe.

LAPC (eng. Load Adaptive Phase Calibration, prilagodljiva fazna kalibracija opterećenja)

Impendancija zvučnika mijenja se s frekvencijom i potrebno je pojačalo snage za pokretanje zvučnika bez obzira na njihove karakteristike. Međutim, konvencionalna digitalna pojačala povezana su sa zvučnicima niskopropusnim filtrom na izlazu, pa svojstva impendancije zvučnika još izraženije utječu na njih. Isto tako, iako su nakon negativnih povratnih informacija korisnika poboljšane amplitudne karakteristike konvencionalnih pojačala, isto nije bilo moguće učiniti s faznim karakteristikama. Stoga smo razvili algoritam prilagodljive optimizacije impendancije zvučnika koji vrši korekciju na idealni impulsni odziv digitalnom obradom signala i mjerenjem amplitudno-faznih karakteristika frekvencije pojačala dok su zvučnici povezani. Nova tehnologija omogućuje izravnavanje frekvencijskih karakteristika amplitude i faze, što prethodna pojačala nisu mogla postići, kao i reprodukciju bogatog prostornog zvuka.

Tiho napajanje s naprednom brzinom

Tehnologija napajanja ugrađena u referentni model SU-R1000 koristi se za poboljšanje snage pogona zvučnika i veći osjećaj energije. Preklopna frekvencija povećana je s uobičajenog frekvencijskog pojasa od 100 kHz na 400 kHz kako bi se omogućilo stabilno napajanje naponom i strujom te kako bi se smanjili štetni učinci modulacijskog šuma na kvalitetu zvuka. Uređaj je opremljen tranzistorom upravljanim električnim poljem od galijeva nitrida te Schottkyjevom barijernom diodom od silicijevog karbida koji su ugrađeni i u SU-R1000 kako bi se postigle maksimalne performanse preklopnog sustava napajanja visoke brzine.
Štoviše, u kasnijoj fazi postoji i regulator niske razine šuma. On sprječava smanjenje regulacije uslijed fiksne preklopne frekvencije i ometa miješanje komponente šuma u visoke frekvencije. Rezultat je napajanje uz nisku razinu šuma i visok odaziv koje povećava performanse digitalnog pojačala.

Trodijelna konfiguracija

Kod integriranih pojačala postoji niz krugova, uključujući one koji obrađuju mikrosignale ulaza i one koji upravljaju visokom strujom, kao što su izlazni krugovi i krugovi napajanja. Pojačalo SU-G700M2 ima trodijelnu strukturu s pregradama koje su ugrađene između blokova krugova prema razini signala koju koriste. Na taj se način uklanjaju smetnje među blokovima strujnih krugova i postiže se jasan zvuk. Osim trodijelne strukture, SU-G700M2 ima i donje postolje s dvoslojnom strukturom i čeličnim pločama debljine 1,2 mm i 2 mm, gornjom čeličnom pločom debljine 1,6 mm te prednjom aluminijskom pločom debljine 7 mm za bolje ublažavanje vibracija.

PHONO ulaz za niske šumove

Sada je podržan ulaz PHONO MC. Ulaz PHONO postiže mali šum pomoću konfiguracije diferencijalne paralelne veze FET-a prve faze i niske razine šuma. Osim toga, podešavanje pojačanja na četiri razine omogućuje odabir najboljeg pojačanja prema izlazu uloška. To omogućuje optimalnu reprodukciju visokokvalitetnih analognih izvora snimljenog zvuka prilagođenih okruženju korisnika.

Pojačalo za slušalice klase AA

SU-G700M2 ima pojačalo za slušalice klase AA s odvojenim krugovima pojačala za pojačanje napona i pojačanje struje audiosignala. Napon se pojačava pomoću vrhunskog pojačala, struja se pojačava pomoću pojačala s mogućnošću visokonaponskog napajanja, a signal PWM izlaza iz JENO-a velikom se preciznošću pretvara u analogni i tako omogućuje idealan rad slušalica. To omogućuje reprodukciju glazbe sa slabim izobličenjem i široki frekvencijski raspon bez obzira na impendanciju opterećenja slušalica.

Vrhunski dijelovi

  • Jedinica za napajanje pojačala dolazi s blok elektrolitskim kondenzatorom koji je optimiziran pomnim ugađanjem i ugrađen u SU-R1000.

  • Na veliki priključak za uzemljenje povezuje se debela žica za uzemljenje velikog promjera.

  • Vijci koji služe za učvršćivanje žica kojima se audiosignali šalju priključcima zvučnika napravljeni su od nemagnetske mjedi.

 

Sakrij
Vidi više...

Izlazna snaga

70 W + 70 W (1 kHz, T.H.D. 0,5 %, 8 Ω, 20 kHz LPF)
140 W + 140 W (1 kHz, T.H.D. 0,5 %, 4 Ω, 20 kHz LPF)

Impendancija opterećenja

4Ω – 16Ω

Frekvencijski odziv

PHONO (MM)

20 Hz – 20 kHz (RIAA ODSTUPANJE ±1 dB, 8 Ω)

PHONO (MC)

20 Hz – 20 kHz (RIAA ODSTUPANJE ±1 dB, 8 Ω)

LINE

5 Hz – 80 kHz (-3 dB, 8 Ω)

DIGITAL

5 Hz – 80 kHz (-3 dB, 8 Ω)

Osjetljivost ulaza / impedancija ulaza

PHONO (MM)

2,5 mV / 47 kΩ

PHONO (MC)

300 uV / 100 Ω

LINE

200 mV / 22 kΩ

Priključak za analogni ulaz

LINE x 2 (LINE1, LINE2 / MAIN IN)
PHONO (MM/MC) x1

Priključak za digitalni ulaz

Optički digitalni ulaz x2 (OPT 1, OPT 2)
Koaksijalni digitalni ulaz x2 (COAX 1, COAX 2)
USB-B x1 (PC)

Priključak za analogni izlaz

LINE OUT x1 (LINE OUT)
PRE OUT x1 (PRE OUT)

Izlaz za slušalice

Da, stereo Φ 6,3 mm

PC (USB-B)

USB kabel velike brzine 2.0
USB kabel Audio Class 2.0, asinkroni način rada

Podržani kodek

PCM Da (32, 44.1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bita)
DSD Da (2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz)

Način rada upravljanja DSD

ASIO način Native, način DoP

Napajanje

Izmjenični napon 220 – 240 V, 50/60 Hz

Potrošnja energije

95 W

Dimenzije (Š x V x D)

430 mm × 148 mm × 428 mm

Masa

Pribl. 12,6 kg

Dodatna oprema

Žica izmjeničnog napona, daljinski upravljač, baterije daljinskog upravljača, korisnički priručnik

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!