QED Reference Subwoofer 40 kabel 3m

Referentni subwoofer 40, novi standard za timing, točnost i ritam.

Raspoloživo
238,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

QED Subwoofer 40 dizajniran je prvenstveno za niske kapacitete, jer je to QED identificirao kao glavni čimbenik koji stvara čvrst zvuk koji zadržava ritam originalnog komada - od vitalnog značaja kada je u pitanju 'bottom end!' Minute timing pogreške poboljšane su QED-ovom Complementary Conductor Technology™ u kombinaciji s posebnim plutajućim feritnim Zn/Mn omotačem  za apsorpciju signala buke vrlo visoke frekvencije izvan zvučnog pojasa. Dizajn QED Analoc2™ utikača pomaže u kontroli vrtložnih struja koje također mogu utjecati na mikro-tempiranje audio signala, održavajući HiFi zvuk od početka do kraja.

Potpuno novi dizajn konektora Analoc2™
Dizajn Analoc2™ i dalje sadrži bakrene konektore male mase, visoke čistoće uz metalne bačve male mase, ali sada pametno zamjenjuje termoplastični materijal visoke krutosti i za unutarnju potpornu strukturu i za rasterećenje kabela kako bi se uklonili štetni učinci vrtložnih struja. Iako su već manje nego kod tradicionalnih mjedenih čepova, te su nepovoljne struje još uvijek mogle slabo cirkulirati u izoliranom metalnom tijelu prethodnog dizajna utikača. Sada s novim materijalom na mjestu, ova zaostala rezonantna izobličenja potpuno su spriječena da negativno utječu na informacije sadržane u audio signalu dok putuje kroz novi utikač.

Za dovršetak nadogradnje Analoc2™ utikača RCA i za pomoć u borbi protiv efekta kože, zadržavaju se šuplje, pozlaćene, bakrene signalne igle visoke čistoće, dok je učinkovitost kliznog prstena koji fiksira na mjestu slično obloženo, čisto bakreno uzemljenje -terminal kako se cijevi zatežu, također je poboljšan.

Complementary Conductor Technology 

Poboljšava tajming i detalje, zadržavajući ritam izvornog komada - od vitalnog značaja kada je u pitanju "donji kraj". Za razliku od konvencionalnih analognih interkonekcija, Reference Audio 40 koristi dva posrebrena 99,999% bakrena vodiča bez kisika različitih promjera za prijenos istog audio signala. To ima za posljedicu osiguravanje alternativnog puta signala za suptilnije audio komponente koje bi inače mogle postati vremenski razmazane u jednom audio putu. Referentni subwoofer 40 dodatno je optimiziran tako što ima 25% manji promjer od Referentnog Audio 40 što ga čini prikladnijim za dugo trčanje po prostoriji.

Sakrij


QED Complementary Conductor TechnologyTM s 99,99% posrebrenim bakrom bez kisika

Zn/Mn feritni omotač za apsorpciju visokofrekventnih signala šuma

Dielektrik od pjenastog polietilena (PE) s malim gubicima

99,999% bakrena pletenica bez kisika za 100% pokrivenost elektromagnetskim ekranom u koaksijalnoj geometriji

Dvolisni 24c pozlaćeni QED Analoc2™ RCA utikači s bakrenim kontaktima visoke čistoće, šupljim središnjim iglom i dizajnom niske vrtložne struje

Presjek vodiča 0,30 mm2

Paralelni kapacitet 124 pF/m

Otpor petlje 0,076 Ohm/m

Induktivnost petlje 0,33 μH

Faktor disipacije @ 10 kHz 0,0210

Vanjski promjer 6 mm

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!