QED Performance HDMI Active Optical LSZH 20m

Active Optical HDMI kabel LSZHRaspoloživo
760,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

QED HDMI Active Optical kabel


Vrhunska tehnologija, vrhunske performanse. Danas, sutra i daleko u budućnost

QED je odavno postavio mjerilo za HDMI kabele visokih performansi. Ali stajanje na mjestu neizbježno znači kretanje unatrag, tako da QED-ovi inženjeri primjenjuju svoju beskrajnu izvrsnost u razvoju HDMI kabela koji nadilazi današnje zahtjeve i spreman je nositi se sa svakim nadolazećim HDMI standardom.
Kabel koji besprijekorno funkcionira čak i na neočekivanim duljinama. Kabel koji se može postaviti i sakriti s apsolutnim povjerenjem u njegovu dugovječnost i trajnu izvedbu.

Rezultat ove primjene inženjerskog umijeća je revolucionarni i zapanjujuće sposoban aktivni optički HDMI kabel . Kao što ime sugerira, ovo je hibrid koji kombinira bakrenu jezgru s optičkim vlaknima kako bi se stvorio kabel koji je otporan na degradaciju podataka čak i na iznimno velikim duljinama - i za to mu nije potrebno vanjsko napajanje. To je kabel koji može podnijeti sve trenutne i nadolazeće HDMI standarde, uključujući 48Gb/s 8K @ 60Hz, Dolby Atmos objektni zvuk, HDR i tehnologije igraće konzole sljedeće generacije.

To je kabel koji se može sigurno instalirati i sakriti znajući da njegova izdržljivost i usklađenost sa rigoroznim propisima EU o reakciji na požar znače da će savršeno funkcionirati godinama.

QED-ovih pet desetljeća tehnološke stručnosti, njegovo duboko razumijevanje zahtjeva i očekivanja potrošača i instalatera podjednako, te njegova potpuna predanost razvoju HDMI kabela koji je najpogodniji za budućnost, sve to ujedinjuje da isporuči HDMI aktivni optički kabel. Sposoban za nositi se s iznimno složenim zahtjevima koje postavlja HDMI kabel danas, i s više nego dovoljno prostora da se nosi s tim promjenjivim standardima u budućnosti, HDMI Active Optical Cable prikazuje briljantno inovativno inženjerstvo QED-a i beskrajnu posvećenost detaljima - plus, naravno, u potpunosti redefinira što i potrošač i instalater mogu zahtijevati od svoje audio/video veze.

Fokusirano razmišljanje i mukotrpan razvoj, što dovodi do nenadmašnog integriteta signala, vodi do nenadmašne izvedbe i dugovječnosti. Ovo je QED-ov modus operandi tijekom cijelog njegovog postojanja - a aktivni optički kabel HDMI najnovija je demonstracija njegovog besprijekornog majstorstva dizajna i proizvodnje.

Sakrij
Sukladnost s 8K @ 60Hz 4:4:4 rezolucijama Kompatibilan s HDMI 2.1 standardom Podrška za višekanalni zvuk Hibridna konstrukcija optičko vlakno/bakar Priključci od legure cinka Tehnologija vlakana OM3 i trostruka zaštita za optimalnu izvedbu u svim okolnostima Usklađenost s klasom reakcije na požar CCA
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!