OLLOaudio S4X 1.2

HiFi/DJ slušalice

  • neovisne o pojačalu
  • prilagođeni jastučići za uši
  • samoregulativna traka za glavu od nehrđajućeg čelika


Raspoloživo
838,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

NEOVISNE O POJAČALU

Budući da se miksanje odvija u mnogo različitih postavki, U Ollo Audiu odlučili su se za impedanciju od 32 Ohma i učinili ih kompatibilnima s integriranim pojačalima profesionalne razine i prijenosnim računalima. Industrijski standardni jack konektori čine ih plug & play na gotovo svakoj audio opremi.

PREDNOSTI INDIVIDUALNO MJERENIH PAROVA

S tablicama mjerenja vaših slušalica bolje ćete razumjeti što čujete i imati prednost u miksanju i masteringu za najbolji prijevod vaših projekata.

USLAĐENI ZVUČNICI

Zvučnici se usklađuju u laboratoriju u serijama od 100 jedinica pomoću automatiziranog procesa koji je usavršen tijekom posljednjih 5 godina istraživanja. Ovaj proces uključuje analizu frekvencijske domene, koja je potpunija od same SPL analize.

AKUSTIKA

Prednji dio šupljine zvučnika je zabrtvljen od stražnjeg dijela zvučnika. U principu je sličan zatvorenom ormariću za gitaru ili bas zvučnike. Ovaj dizajn proizvodi glatkiji frekvencijski odziv i odvajanje niskih od srednjih frekvencija.

SILIKONSKI KABEL

Kabel je dizajniran s OFC jezgrom koja isporučuje izvorni signal bez harmonijskog ili drugog zvučnog izobličenja. Silikonski završni sloj čini ga manje mikrofonskim od pletenih kabela i lakšim za rukovanje.

PRILAGOĐENI JASTUČIĆI ZA UŠI

Jastučići za uši izravno su odgovorni za impedanciju akustične sprege između slušalica i vaših ušiju i stoga uvelike utječu na frekvencijski odziv. Kombinacija su podstave od velura na području koje dodiruje vašu kožu i umjetne kože. Ovo omogućuje glatku reprodukciju niske frekvencije s kontroliranim otporom protoka kroz velur spojnicu.

SAMOREGULATIVNA TRAKA ZA GLAVU

Traka za glavu izrađena je od nehrđajućeg čelika i dizajnirana je da izdrži tešku upotrebu. Ako je potrebno, može se zamijeniti.

NAPRAVLJENO DA TRAJE

Ove slušalice nisu izrađene od plastike. Traka za glavu izrađena je od nehrđajućeg čelika, drvene čašice su od CNC obrađenog američkog oraha, a stražnje ploče su od aluminija.

Sakrij
Vidi više...

TEHNIČKI DETALJI

Studijska referentna klasa, open back, dinamične slušalice s ravnim frekvencijskim odzivomZVUČNIK

Ručno odabrani i lijevo/desno usklađeni pretvarači koji pružaju točnost i razdvajanje instrumenata. (+/-1dB SPL tolerancija, ružičasti šum, raspon 100Hz-10kHz u slobodnom polju)

50 mm, PET 25u membrana, 2-slojna zavojnica, 32 ohma,

Dinamički neodimijski zvučnik s 109dBSPL (S4X) / 111dBSPL (S4R) 1Vrms@1KHz 30ohm izlazom koji im omogućuje rad i s pametnim uređajima.

Zamjenjiv pomoću kućnih alata.

AKUSTIKA

Zamjenjivi jastučići za uši s vanjskim promjerom od 90 mm (3,5 inča), unutarnjim promjerom od 55 mm (2,2 inča) i dubinom od 20 mm (0,8 inča).

Jastučići za uši od hibridne umjetne kože i velura za kontrolu otpora protoka oko brtve jastučića za uši, što rezultira glatkijim odzivom u niskim srednjim i srednjim (150Hz-1kHz) koji se percipiraju kao prirodni ton na vokalima, klavirima, žicama,...

1kHz @ 85dBSPL sweep THD < 0,084%S4X / 0,079%S4R, Varijacija frekvencijskog odziva u pojasu od 20Hz do 20kHz ~13,7 dB SPL S4X / 10,0dB SPL S4R, ružičasti šum IEC 60318-1 kompatibilan standard.

Potpuno odvojeni prednji i stražnji dio zvučnika za minimalno poništavanje faze i izravniji zvučni potpis. SoundSeal™

TRAKA ZA GLAVU

Samopodešavajući remen od umjetne kože

Sila stezanja postavljena za najneutralniji frekvencijski odziv na industrijskom standardu bitragionalnog promjera od 14,3 cm (KEMAR)

Nehrđajući opružni čelik premazan prahom

Rotacija slušalica za 360 stupnjeva

Remen i čelik mogu se zamijeniti kućnim alatima

KABEL

Odvojivi pleteni silikonski kabel koji koristi OFC jezgru za minimalno izobličenje signala.

Boja označena L i R (lijevo je crno)

Reverzibilan kako bi se kabel spuštao iza vaših leđa kada svirate instrument ili ispred kada producirate za sučeljem stolnog računala.

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!