Michi P5 S2

Pretpojačalo

    • referentno balansirano pretpojačalo

    • optika, COAX, RCA, XLR, USB drive, Bluetooth aptx HD, Phono MM/MC

    • ESS SABRE 8-Channel DAC, MQ supports, ROON testedRaspoloživo
10.998,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Michi P5 Serije 2 pretpojačalo ultimativni je izbor za glazbene entuzijaste i audiofile koji su u potrazi za neusporedivim audio iskustvom. Sadrže dvostruke 8-kanalne ESS SABRE ES9028PRO DAC-ove visoke preciznosti posebno prilagođene MONO načinu rada. Rješenje s više DAC-ova temelji se na performansama i „izvlačenju“ izuzetnih detalja u glazbi prezentiranoj na iznimno širokoj zvučnoj pozornici.

Dvostruki toroidni transformatori izoliraju digitalni i analogni dovod napajanja kako bi dodatno smanjili razinu buke i izobličenja uz zadržavanje preciznog audio pozicioniranja i točnosti. Izvedba ovog pretpojačala oduzima dah, uranja vas u vašu glazbu kao nikad prije, precizno prikazuje svaku notu i obavija vas savršenim zvukom.

P5 S2 povezuje se sa svim vašim omiljenim glazbenim izvorima uključujući analogni RCA, uravnoteženi XLR, Moving Magnet i Moving Coil Phono, aptXTM HD Bluetooth, koaksijalni i optički. PC-USB ulaz podržava PCM (32-bit 384 kHz) i Quad DSD (11.2 MHz) glazbene datoteke i hardversko MQA dekodiranje do 24-bit 384 kHz.

Elegantan, nenametljiv industrijski dizajn ovog pretpojačala kreiran je prema najvišim standardima kvalitete kako i priliči vodećoj poziciji u Michi seriji. Grafički zaslon visoke rezolucije, kontrole na prednjoj ploči, IR daljinski i izlaz za slušalice osiguravaju besprijekorno postavljanje i rad. RS232 i Ethernet podržavaju sve popularne kontrole sustava.

P5 pretpojačalo nastavlja s rezultatima u ostvarivanju Michi akustičnih obećanja čak i za najzahtjevnije i najizbirljivije audiofile.

Sakrij

Ukupno harmonijsko izobličenje: <0.002

Frekvencijski odziv: 20Hz – 20 kHz

Ulazna osjetljivost/impedancija: 0 dBFs / 75 ohma

Impedancija opterećenja: 75 ohma

Potrošnja energije: 40 W

Potrošnja energije u stand-byu: < 0.5 W

Dimenzije: 485 x 150 x 452 mm

Težina: 22,9 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!