Lyngdorf CD-2

CD player

  • slim dizajn

  • XLR audio izlaz

  • odvojena napajanja za analogni i digitalni krug

 In stock
5.998,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Razvijen uz iskustvo stečeno radom na višestruko nagrađivanim Lyngdorf Audio digitalnim pojačalima i CD playerima, ovaj player jedan je od najboljih što se tiče kvalitete i čistoće zvuka na cijelom tržištu. CD-2 dizajniran je isključivo za zvuk te je iz tog razloga upotreba čistog audio pogona jednostavnija i bolja.

Sve pogonske jedinice s više formata temelje se na video dizajnu i satovima, a audio izlaz se zatim (nekontrolirano) uzorkuje u audio izlazne satove. Mnogi se odluče optimizirati sat na samom pogonu, ali bez obzira na to što radite, potencijal tla teško je kontrolirati, a upravljačka ploča motora izaziva buku.

Sklopno napajanje dizajnirano za Lyngdorf Audio izuzetno je dobro regulirano, filtrirano i odvojeno kako bi se osigurala opskrba digitalnih i analognih krugova s niskom razinom šuma i niskom impedancijom. Uz različite opskrbe s četiri neovisna sekundarna namotaja na transformatoru, analogni i digitalni uređaji drže se odvojeno kako bi se smanjila digitalna buka u analognom krugu. Uzemljenje je optimalno, a cijela šasija je električno povezana. Stražnja ploča je elektrovodljiva.

Lyngdorf Audio ulaže puno vremena i napora u dizajn uređaja koji neće proizvoditi buku. Stvaranje dizajna bez buke i zračenja ima tu prednost što će i sam CD player CD-2 učiniti imunim na buku izvana i na uređaje kojima u dizajnu nije posvećena takva pažnja prema detaljima.

D/A konverter služi za pogon visokokvalitetnog, jednostrukog i uravnoteženog izlaznog stupnja. Konverter je kreiran oko čipa Wolfson WM8740 što u kombinaciji s uravnoteženim dizajnom i audiofilskim op-pojačalima rezultira izvanrednim zvučnim performansama.

Sakrij

• Izlazi: 1 x digitalni koaksijalni (galvanski izolirani), 1 x optički digitalni, 1 x analogni jednostruki RCA, 1 x analogni uravnoteženi XLR
• Frekvencijski raspon: 20 – 20k Hz, +/- 0.02dB
• Uzorak stope: 44.1kHz,16 bit, 48/96/192kHz,24 bit
• Završna obrada: anodizirani aluminij, mat crna
• Dimenzije: 5.8 x 45.0 x 37.5 cm
• Težina: 6.1 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!