Novo integrirano pojačalo i CD player iz Marantza!

Svi postovi
Novo Integrirano Pojačalo I Cd Player Iz Marantza!

Novi Marantz PM6007 i CD6007 uređaji kombiniraju klasičnu Marantz muzikalnost s raznovrsnim metodama u nadogradnji zvuka i opcijama povezivanja za sve glazbene entuzijaste.

Novo integrirano pojačalo PM6007 i CD player CD6007 dizajnirani za slušatelje spremne za poduzimanje sljedećeg koraka u svom dvokanalnom hifi sustavu uz višu razinu performansi i više mogućnosti povezivanja. Oba uređaja podešena su od strane Marantzovog iskusnog audio tima i majstora za zvuk te se mogu pohvaliti značajkama kao što su klasična Marantz current feedback topologija i referentna kvaliteta AK4490 DAC-a.

PM6007 integrirano pojačalo

Ovo profinjeno dvokanalno integrirano pojačalo pruža najmuzikalnije performanse kako iz digitalnih, tako i iz analognih izvora. Sadrži toroidni transformator, veće kondenzatore napajanja i najbolje pažljivo odabrane hi fi komponente te isporučuje 45 W po kanalu (8 ohma, 20Hz – 20kHz).  Dizajniran od strane tima s preko 65 godina iskustva u hifi-ju, s tehnologijom Current Feedback (s krugom HDAM-SA3) koja se koristi u pojačalu i pruža široku propusnost i dinamički raspon, dubinu zvuka i umjetnički sačuvani detalji sa svake snimke. U kombinaciji s jakim napajanjem, ovo pojačalo održava veliku rezervu energije kako bi graciozno i s lakoćom upravljao i najzahtjevnijim zvučnicima. Kako bi udovoljio zahtjevima za povezivanjem današnjeg slušatelja, PM6007 nudi i analogne i digitalne ulaze (5 analognih, jedan koaksijalni i dva optička digitalna ulaza) uključujući ugrađeno Moving Magnet phono pretpojačalo zajedno s izlazom za subwoofer. marantz-pm-6007 Entuzijasti mogu uživati u digitalnom sadržaju visoke rezolucije zahvaljujući internoj kvaliteti AK4490 DAC-a (digitalno-analogni konverter). Taj konverter je sposoban za do 192 kHz/24-bitnu razlučivost koja pruža optimalnu vjernost reprodukcije. Pojačalo je izrađeno s velikom pažnjom te uključuje visokokvalitetne zvučničke terminale s A/B mogućnošću prebacivanja, potpuno zaštićenu unutarnju DAC jedinicu, bakrene vijke za montažu i čvrsto postolje kako bi se osigurala trajnost i beskompromisne performanse.

CD6007 CD player

Pomno dizajniran i podešen CD player CD6007 nudi posebno odabrane vrhunske komponente i poboljšani raspored krugova uključujući predimenzionirano napajanje s malim šumom s brzim i snažnim Shottky diodama i 120 posto većim kondenzatorima iz prethodnog modela za poboljšanu stabilnost i smanjenu buku izmjenične struje čak i tijekom najzahtjevnijih sesija slušanja. marantzcd6007 Player, kao i pojačalo sadrži novi DAC (digitalno-analogni pretvarač) AK4490 referentne kvalitete koji nudi dvije filter opcije koje je moguće odabrati. Pruža do 192 kHz / 24-bitnu i DSD 5.6 MHz rezoluciju za optimalnu muzikalnost i detaljne baseve, najprirodnije srednje tonove i glatke, proširene visoke frekvencije za CD reprodukciju kao i digitalne datoteke visoke rezolucije koje su pohranjene na USB memoriji. Podržani su CD i CD-R / RW diskovi kao i sljedeće datoteke: WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF i DSD. Analogni signal u CD playeru pokreće Marantzovo vlasničko pojačalo HDAM-SA2 putem pozlaćenih izlaza na stražnjoj ploči. Čvrsto postolje i dvoslojna donja ploča eliminiraju neželjene vibracije od dosezanja preciznog mehanizma unutar uređaja. Također sadrži unutarnje pojačalo za slušalice s postavkom pojačanja za idealnu prilagodbu širokog raspona slušalica. Uz player dolazi elegantni daljinski upravljač kojim je također moguće kontrolirati i PM6007 pojačalo. [gallery size="medium" ids="13710,13711,13712,13713,13714,13715"]
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!