Avid Alignment Gauge SME - pločica za pod.zvučnice

Pločica za podešavanje zvučnice

Raspoloživo
80,00KM /kom

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Ispravna duljina prepusta i poravnanje zvučnice ključni su za postizanje pravilne reprodukcije zvuka bez izobličenja i izbjegavanje nepotrebnog trošenja ploče i igle. Poravnavanje zvučnice je precizan zadatak i ne može se ispravno izvesti samo na oko ili nagađanje.

Tijekom godina razvoja gramofona i testiranja različitih konfiguracija ručki, AVID je razvio računalni program za izračunavanje optimalnog poravnanja, uzimajući u obzir ispravnu geometriju ručice. To je dovelo do AVID mjerača poravnanja. Ovi kutomjeri nude mogućnost visokopreciznog poravnanja, postavljajući iglu točno tamo gdje bi trebala biti za najbolji zvuk, najduži život i najmanju distorziju.

Svaki radijalni krak za praćenje ima svoje "nulte točke" ili područja gdje je izobličenje ravno nuli, vrlo je važno poravnati zvučnicu s tim točkama za optimalno praćenje, ravnotežu kanala i trošenje ploče. Univerzalni mjerač poravnanja radi s većinom ručica i omogućuje vrlo visok stupanj točnosti postavljanja. Za tri najpopularnije ručice koje se koriste na AVID gramofonima, Rega, SME & Linn, AVID razvio je mjerače poravnanja specifične za ručke. Ovi specifični modeli ručice nude 100% precizno poravnanje, na brz, točan i ponovljiv način.

Zrcalna površina mjerača poravnanja sva mjerenja čini lakšim i preciznijim. Efekt paralaks zrcala pomaže u otklanjanju grešaka u gledanju i pruža bolje osvjetljenje koje je ključno za fino podešavanje malih dijelova. Dvije nulte točke na posebnim alatima za poravnanje okružene su paralelnim linijama, čineći poravnanje tijela uloška (i prednje i stražnje) vrlo preciznim. Duga linija za poravnanje "repa" produljena je tako da se sama igla može provjeriti i poravnati u slučaju grešaka u proizvodnji uloška.

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!