AudioQuest DragonFly Red - USB DAC

Digitalno-analogni konverter

  • prijenosni USB DA konvertor s pojačalom za slušalice i pretpojačalom

  • USB A ulaz, 3.5 mm stereo izlaz

  • frekvencija uzrokovanja 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2kHz i MQA standardNije na zalihi
458,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Lansiran2012. godine, ovaj nagrađivani digitalno-analogni konverter/pretpojačalo/pojačalo za slušalice je rijedak audio proizvod koji premošćuje jaz između strastvenih audiofila i mainstream ljubitelja glazbe.

Povezivanje

DragonFly se priključuje u USB utor na računalu te isporučuje čišći, jasniji, prirodan zvuk na vaše slušalice, zvučnike i kompletne audio sustave. Mali uređaj, pristupačne cijene i izvanredno učinkovit, kompatibilan osim s računalima, i s Android i Apple smartphone-ima i tabletima, dolazi u dvije verzije: DragonFly Black i DragonFly Red.

Osim što je praktičan, nudi visoku razinu kvalitete audio izvedbe za razliku od sličnih uređaja. Uz DragonFly bilo koje računalo, laptop, tablet ili smartphone može se koristiti kao glazbeni player visoke vjernosti omogućujući audiofilima da uživaju u dobrom zvuku kad god požele.

Izrada

Sadrži poboljšane 32-bitne ESS Sabre DAC čipove koji koriste minimalno fazno filtriranje za prirodno detaljan i autentičniji zvuk. DragonFly Black koristi visokokvalitetno pojačalo za slušalice i analognu kontrolu glasnoće, a DragonFly Red ima najnovije ESS pojačalo za slušalice kao i digitalnu kontrolu glasnoće koja se nalazi na DAC čipu – sofisticirana implementacija koja osigurava maksimalnu vjernost i dinamički kontrast.

Izlazna snaga DragonFly Black DAC-a je 1.2 volti što je dovoljno za rad svih pretpojačalnih ulaznih krugova i širok raspon današnjih slušalica. DragonFly Red, s većim izlazom od 2.1 volti kompatibilan je s širim asortimanom slušalica, uključujući modele niske učinkovitosti.

Reprodukcija

Sposobnost obrade podataka DragonFly Red i Black ograničena je na 24-bitnu / 96 kHz razlučivost, što iznimno olakšava korištenje ovog uređaja koji je u potpunosti kompatibilan s računalima, bez potrebe za preuzimanjem i instalacijom novih drivera.

Bilo da slušate glazbu sa streaming servisa poput Spotifyja ili TIDAL-a ili s Youtube-a, datoteka visoke rezolucije, DragonFly će vam pružiti emocionalno uvjerljiv doživljaj omiljene glazbe. Također, dostupne su i nadogradnje softvera putem besplatne aplikacije Windows ili OS X. 

Sakrij

• Digitalno-analogni pretvarač velične USB-sticka
• Reprodukcija svih vrsta glazbenih datoteka: od MP3 do datoteka visoke rezolucije
• Kompatibilan s Apple i Windows sustavima kao i iOS i Android mobilnim uređajima
• Izravno pokreće slušalice
• Fiksni izlaz služi za napajanje pretpojačala ili AV receivera
• Asinkroni transfer osigurava digitalni integritet
• Visoki izlaz od 2.1 volti pokreće gotovo sve slušalice (čak i one koje troše puno energije)
• 32-bitni ESS 9016 DAC s minimalnim faznim filtrom
• Digitalna kontrola glasnoće

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!