Astell&Kern PA10

Prijenosno pojačalo za slušalice

  • Rad u  „A“ klasi

  • Balansirani/nebalansirani ulazi/izlazi

  • Baterija do 12h radaRaspoloživo
1.320,00KM /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Astell&Kern PA10 je prvi prijenosni AK model u kojem je predstavljeno Class-A pojačanje temeljeno na Astell&Kern tehnologiji dizajna AMP sklopova te nudi prirodan i prostran analogni zvuk iz Class-A AMP te je dodatno poboljšan AK tehnologijom TERATON ALPHA. Ta tehnologija omogućuje reprodukciju zvuka ultra visoke kvalitete bez ikakvih izobličenja.

PA10 je dovoljno malen da bude prenosiv te da radi besprijekorno sa širokim spektrom slušalica, uključujući in-ear monitor slušalice. Class-A pojačala nude najbolji linearni izlaz, pružajući meke, tople i prirodne zvukove pojačavanjem signala bez izobličenja ili oštećenja. Ova karakteristika ga čini najtraženijom metodom pojačanja od strane ljubitelja glazbe, makar se smatra nemogućom za prijenosne audio uređaje jer zahtijeva veliku potrošnju energije i dizajn koji je teško realizirati za male uređaje.

S jedinstvenim dizajnom strujnih sklopova tvrtke Astell&Kern koji smanjuje potrošnju energije i povećava izlaz dok uklanja šum, PA10 je posebno dizajniran za isporuku nevjerojatnih zvukova Class-A pojačanja bilo gdje i u bilo koje vrijeme. To je prvi prijenosni player s Class-A pojačanjem tvrtke Astell&Kern te omogućuje uživanje u analognom zvuku putem prijenosnog uređaja.

Kada je spojen na uravnoteženi ulaz, AK PA10 može podržati izlaz do 6,2 Vrms pri visokom pojačanju. Odaberite razinu pojačanja koja nudi najbolji zvuk s vaših slušalica za uživanje u kristalno čistim tonovima. Podržava također 4.4-mm True Balanced ulaz/izlaz za živopisni zvuk, kao i neuravnotežene ulazno/izlazne priključke od 3.5 mm pa se može koristiti s većim brojem uređaja.

Dolazi s ugrađenom baterijom od 4200 mAh za 12 sati kontinuirane reprodukcije bez potrebe za spajanjem na izvor napajanja. Display uređaja ima LED svjetlo koje pokazuje preostalu količinu baterije i status napunjenosti baterije.

Budući da slušalice izoliraju lijevi/desni kanal, to može uzrokovati povećani zamor ušiju korisnika tijekom duljih razdoblja slušanja i nudi ograničeni prostorni zvuk u usporedbi sa slušanjem iste glazbe putem zvučnika. Crossfeed miješa neke od signala s jednog kanala i šalje ih na suprotni kanal uz malu odgodu stvaraju središnji, prirodniji zvuk , rekreirajući zvukove slične onima koje slušate putem sustava zvučnika, čime se smanjuje umor od slušanja. Crossfeed funkcija u AK PA10 implementirana je isključivo dizajnom sklopovlja hardvera, a ne digitalnim softverom, nudeći neprimjetan i sofisticiraniji efekt crossfeeda bez degradacije izvornog zvuka. Uključite Crossfeed kako biste iskusili živopisan, autentičan zvuk bez napora koji ova značajka nudi.

Koncept dizajna je ovog media playera je nagib. Vanjski dizajn pokazuje identitet Astell&Kerna te dočarava snažne performanse i izvrsno ergonomsko pristajanje u ruci. Obrađeno osmerokutno aluminijsko tijelo krasi dijagonalno ukošena površina. Karakteristična strana predstavlja dizajnerski identitet Astell&Kerna i sprječava klizanje uređaja. Gumena podloga pričvršćena na player omogućuje besprijekoran dizajn koji ne otkriva linije razdvajanja s playerom.

Delikatno obrađen kotačić za glasnoću je jedinica koja je uvučena u tijelo proizvoda, a kontrolni dio i dio za identifikaciju glasnoće su odvojeni. To sprječava korisnike da nenamjerno koriste kotačić za glasnoću i omogućuje vizualnu provjeru trenutne izlazne razine dok se istovremeno kontrolira glasnoća. Gumeni jastučić na prednjoj strani omogućuje da se dodatak playeru i sam player drže zajedno bez pomicanja i vibracija kada su povezani isporučenim gumenim trakama. Također, dodan je 3D teksturirani uzorak koji je inspiriran logotipom Astell&Kerna za dašak luksuza.

Bočni prekidači su indikatori koji korisnicima daju intuitivnu informaciju o postavkama svake funkcije, dok istovremeno doprinose ukupnom čvrstom i osebujnom industrijskom dizajnu PA10 modela playera.

Sakrij

Boja: Graphite Gray

Materijal: aluminij/silikon

Analogni ulazi: neuravnoteženi 3.5-mm / uravnoteženi 4.4-mm

Izlazi za slušalice: neuravnoteženi 3.5-mm / uravnoteženi 4.4-mm

Maksimalna ulazna razina: neuravnotežena 2Vrms / uravnotežena 4Vrms

Priključak za punjenje: USB-C

Izlazna impedancija: 3.5-mm (1.1 ohm) / 4.4-mm (1.3 ohma)

Kapacitet baterije: 4200 mAh 3.8V litij-polimerna

Vrijeme punjenja: cca 3 h (standardno 9V/1.67A brzo punjenje), cca 4 h (standardno 5V/2A obično punjenje)

Vrijeme reprodukcije: cca 12 h

Dimenzije: 73 x 140 x 23.3 mm

Težina: oko 325 g

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!