Akcija vanjskih zvučnika

Akcija Vanjskih Zvučnika

Polk Atrium serija zvučnika je sinonim za izvanredan zvuk, izdržljivost i elegantan dizajn, čineći ih idealnim izborom za ljubitelje kvalitetnog zvuka u otvorenim prostorima.

U ovoj odličnoj akciji, Sonus Art vam nudi nekoliko modela - Polk Atrium 4, Polk Atrium 5 i Polk Atrium 6.

Polk Atrium 4 su kompaktni vanjski zvučnici koji pružaju iznenađujuće moćan zvuk, pogodan za manje terase, dvorišta ili bazenske prostorije. Iako su manjih dimenzija, ovi zvučnici nude izvanrednu jasnoću zvuka i dinamiku koja će zadovoljiti čak i zahtjevne slušatelje. Njihov kompaktni dizajn omogućuje jednostavnu montažu na zid ili strop, čineći ih vrlo prilagodljivim za različite vanjske prostorije. 

Za one koji traže snažniji zvuk, tu su Polk Atrium 5 zvučnici. Sa sličnim elegantnim dizajnom kao i Atrium 4, ali s dodatnom snagom i dubljim basom, ovi zvučnici pružaju impresivan audio doživljaj. Idealni su za srednje velike prostore poput dvorišta ili terasa gdje je potrebno malo više snage kako bi se ispunio prostor zvukom. Također, otporni su na vanjske utjecaje kao što su kiša i sunce, što ih čini pouzdanim partnerima za vanjsko uživanje u glazbi.

Polk Atrium 6 zvučnici pružaju vrhunski zvuk i snažne performanse koje su potrebne za veće vanjske prostore. S velikim dinamičkim rasponom i preciznom reprodukcijom, ovi zvučnici stvaraju impresivan zvučni ambijent koji će oduševiti i najzahtjevnije slušatelje. Također, Atrium 6 zvučnici imaju poboljšanu otpornost na vremenske uvjete i izdržljivu konstrukciju, što ih čini savršenim izborom za dugoročno uživanje u glazbi na otvorenom. 

Ukratko, Polk Atrium serija zvučnika kombinira vrhunsku audio kvalitetu, elegantan dizajn i izdržljivost, čineći ih idealnim izborom za vanjske prostore gdje želite uživati u omiljenoj glazbi bez kompromisa. Bez obzira na to jeste li ljubitelj mirnih večeri na terasi ili želite organizirati zabavu na bazenu, zvučnici Polk Atrium serije će vas oduševiti svojim performansama i izgledom. 

Posebnu ponudu vanjskih zvučnika potražite ovdje!

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!